In de familie waar ik ben opgegroeid waren mensen, dieren, natuur, creativiteit en spiritualiteit erg belangrijk. Op jonge leeftijd las ik al de boeken van mijn ouders over dit laatste onderwerp. Ik was en ben geintersseerd in de mens en hoe het leven in elkaar zit. Op mijn levenspad werd dit steeds duidelijker.

In het onderwijs heb ik 20 jaar gewerkt met voornamelijk kleuters. De kinderen staan op deze leeftijd nog dicht bij hun pure zelf. Het was voor mij een heerlijke tijd om dit verder te ontdekken door bijvoorbeeld creatief bezig zijn, boeken, muziek, het buiten zijn, lekker lachen en het samen delen in gesprekken. Liefde, vertrouwen en het beste in jezelf naar boven halen zijn de bouwstenen voor je leven.

Door het ziekbed van mijn vader, raakte ik geïnteresseerd in Reiki, helende handen. In 1999 en 2000 volgde ik Reiki 1 en 2 cursussen. Het veranderde mij enorm, het bracht mij in verdieping met mijzelf en de Bron (Universele energie, God of hoe je het ook wilt noemen). Ik gebruikte het voor mijzelf en zo nu en dan voor anderen. In 2005 heb ik Reiki 3a gedaan en ging ik ook steeds meer andere mensen behandelen.

Ik stopte met werken, omdat ik een andere richting op wilde. Ik begon de opleiding voor genezend tekenen bij “Instituut voor klank en vorm” o.l.v. Lisa Borstlap. Mijn creativiteit kon ik hier heerlijk in kwijt en ik leerde veel over de diepgang en achtergrond van alle symbolen, energie, kleur, interactie, tijd en ruimte.

De eerste twee jaar was het hard werken aan mijzelf. In deze periode heb ik geleerd hoe je op een creatieve manier veel oud zeer kan omzetten in kracht en energie. Tevens was het leerzaam om van elkaar te leren. De laatste 2 jaar zijn geïnvesteerd in familie, vrienden, buren en mijn eerste clienten. Zij waren geïnteresseerd hoe deze tekentaal nu toch werkte. Beiden hebben we veel aan deze samenwerking gehad.

Tijdens deze periode zijn er een paar heftige dingen gebeurd in mijn familie. Door de tekentaal en de coaching vanuit de opleiding en medeleerlingen ben ik hier goed doorheen gekomen. In 2006 ben ik afgestudeerd als tekentherapeut.

Kort daarna ben ik begonnen met de opleiding voor Thèta Healing 1, 2 en Advances. Het heeft mijn verbinding met “de Bron” versterkt in het weten, zien, horen en voelen. En op welke manier ik ook werk er zijn altijd lichtwezens die mij en de cliënt behulpzaam zijn.

Ik heb nu mijn eigen praktijk en geniet van het werk als tekencoach en healer. Ook het geven van diverse creatieve cursussen en workshops doe ik met veel plezier!

Liefde , vertrouwen en
het beste in jezelf naar boven halen zijn de bouwstenen voor
je leven


MadelonHet is mooi om te zien
hoe mensen groeien en zichzelf ontwikkelen